Recept

Saffranspannacotta

2-3 portioner

Ingredienser:
2 dl vispgrädde
1 dl mascarpone
1,5 gelatinblad
1 vaniljstång
1 paket saffran

Gör såhär:
1) Häll grädden i en kastrull
2) Tillsätt gelatinet
3) Skrapa ned vaniljstången och saffranen
4) Koka upp och koka sen vidare på svag värme i ca 15 min.
5) Häll i mascarponeosten och låt den smälta i vispgrädden.
6) Häll sedan upp det i små glas och låt kylas i några timmar.
7) Garnera med hallon

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply Elisabeth 27 december, 2011 at 22:42

    Åh, ser mumsigt ut :)

    • Reply dessi 30 december, 2011 at 00:14

      Det var to die for! Fattar inte att man kan göra något så gott utan en gnutta socker :)

  • Reply Martina 27 december, 2011 at 23:24

    ÄLSKAR nya designen!!!

    • Reply dessi 30 december, 2011 at 00:14

      Iih! Tack! :)

  • Reply Maria 28 december, 2011 at 06:42

    Vad gott det ser ut ! Och framför allt så vackert .. =)

    • Reply dessi 30 december, 2011 at 00:15

      Tack! Pannacotta är bland det godaste jag vet :)

  • Reply Snorkkis 28 december, 2011 at 08:46

    Vilken fin pannacotta! (Fast om man inte gillar saffran får man nöja sig med den “vanliga färgen” ) :)

  • Reply dessi 28 december, 2011 at 20:52

    Snorkkis: Ja gud ja! Den med vanilj är underbar :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.