Äggdeff, Matdagböcker

Äggdeff dag 1

Frukost:
Lättkesella

Lunch:
3 st stekta ägg + ett kokt ägg
Spenat och oliver

Middag:
Köttfärssås gjord på kycklingfärs, vitlök och krossade tomater med stekt vitkål

Kommentar: Tre bra mål idag. Jag är sällan hungrig på morgonen så här passar det bra med en lättkesella. Pallade inte att äta ägg till middag, särskilt inte då jag bestämt sedan några dagar tillbaka att Mirelle ska komma hit ikväll och äta middag med oss. Nu lagade vi ett jättebra alternativ med mycket protein :)

Vikt: 69,4 kg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Anna 14 januari, 2012 at 09:05

    Pallar magen så mycket ägg? Beundransvärt att du orkar tycker jag, känns mycket vettigare än att pulvra.

    • Reply dessi 14 januari, 2012 at 10:07

      Magen mår bättre ju mindre kolhydrater och ju mer ren mat jag äter. Att “äggfisar” skulle orsakas av ägg är en missuppfattning, det är något annat som reagerar med äggen (bröd, pasta eller något annat med mjöl troligtvis).

  • Reply Karin 14 januari, 2012 at 19:53

    Det ska jag testa- älskar att du lägger upp så mycket tips på mat.. jag har nämligen noll fantasi själv! :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.