7 Comments
 • Emma
  april 1, 2012

  Berätta sen om den var bra! :) Det finns ju massor av olika böcker om LCHF, så man vet inte vilken man ska köpa =P

  • dessi
   april 1, 2012

   Jamen visst! Jag tror den här är mer lättläst och tilltalande till den breda massan. Det finns ju en annan bok som behandlar LCHF och träning som heter Istället för doping men den går in väldigt djupt på området, något som inte alltid passar någon som mig ;-)

 • Julia
  april 1, 2012

  Ja berätta gärna var du tycker! Jag är nyfiken men tänker att jag redan vet det som står… vad säger du som också är påläst, ger den något nytt?

  • dessi
   april 1, 2012

   Jag har plöjt igenom halva boken, kommer skriva ett inlägg om vad jag tycker senare men än så länge har jag en känsla av att Jonas Berqvist kommer reda ut varför jag inte kan träna på strikt LCHF (liberal LCHF går dock bra).

 • Träningsglädje
  april 1, 2012

  ååh jaaaaa berätta vad du tycker, är supernyfiken!

  • dessi
   april 1, 2012

   Det kommer en recension :)

 • Josefin
  april 2, 2012

  Spännande :) Hoppas du berättar lite om vad som står :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *