7 thoughts on “Den här ska jag läsa ikväll:

    • Jamen visst! Jag tror den här är mer lättläst och tilltalande till den breda massan. Det finns ju en annan bok som behandlar LCHF och träning som heter Istället för doping men den går in väldigt djupt på området, något som inte alltid passar någon som mig ;-)

  1. Ja berätta gärna var du tycker! Jag är nyfiken men tänker att jag redan vet det som står… vad säger du som också är påläst, ger den något nytt?

    • Jag har plöjt igenom halva boken, kommer skriva ett inlägg om vad jag tycker senare men än så länge har jag en känsla av att Jonas Berqvist kommer reda ut varför jag inte kan träna på strikt LCHF (liberal LCHF går dock bra).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>