By torsdag, december 1, 2011 4 No tags Permalink 0

Först vill jag säga – vad kul att så många läst och bidragit med egna erfarenheter till inlägget nedan! Jag hinner inte svara på alla kommentarer, men jag läser dem allihop! ♥

Idag fick jag en riktigt må-bra-lunch då mamma kom upp till kontoret och hälsade på. Hon fick hälsa på Kalle (vår maskot – en hund) och sen gick vi till Grekiska kolgrillen och åt. Mumsigt! :)

Imorgon åker vi till Budapest med jobbet. Alla respektive är medbjudna – all inclusive! Vi stannar till söndag. Jag har gjort en liten guide om staden fylld med sevärdheter och fakta.

Kameran är laddad och minneskortet (snart) tömt. Vi ska bland annat besöka den berömda julmarknaden på Völösmarty. Kanske blir det ett dopp i någon av de stora baden med uppvärmda pooler. Toppen!

Vi hörs på söndag- eller måndagkväll!

4 Comments
 • mariasfavoriter.blogg.se
  december 2, 2011

  Åhh så härligt! Budapest är toppen. Missa inte bada på Szecény, underbart! Har gjort ett litet ”rese-rep” på http://mariasfavoriter.blogg.se/category/resor-upplevelser.html om du hinner kolla mina favoriter!! Ha en toppenresa! =)

 • Anna
  december 2, 2011

  Oj, vilket jobb! Ska vi byta? Vi får betala en hundring för att vara med på årets julfest… :-P Ha det så härligt!

 • Malin I Form
  december 5, 2011

  Ååh nu blev jag helt galet sugen på grekisk mat, mums! Ha det bäst i Budapest! :D

 • Emmeli
  december 5, 2011

  Försök hinna med ett besök på sir lancelot. Det är en medeltidinspirerad restaurang där man kan beställa in en måltid för flera personer och då får man in ett stort fat med olika köttbitar och lite grönt. Sen är det bara att kalasa och äta med händerna. Jättegott och en väldigt kul upplevelse:) Det är dessutom lchf-vänligt. http://www.sirlancelot.hu/index.php?lang=en

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *